Economisch advies en training

JMKWADRAAT benadert op een simpele en directe wijze de economie van uw wasserij. Deze benadering kan u in sterke mate helpen uw bedrijfsresultaten op een voor u aanvaardbaar niveau te brengen. Daarbij introduceert JMKWADRAAT op creatieve wijze nieuwe denkrichtingen ten aanzien van uw organisatie en eventuele financiële structuur.

Wij van JMKWADRAAT worden niet zenuwachtig van eventueel financieel lastige situaties. In de afgelopen jaren is onze creativiteit en reactie snelheid dé oplossing geweest voor menig ondernemer.

Interim Management

JMKWADRAAT springt bij waar de nood hoog is. Wij hebben uitgebreide management ervaring in de wasserij branche. Het is daarom voor u aantrekkelijk ons in te huren voor een tijdelijke leidinggevende functie op directie niveau.

De Interim Managementstijl van JMKWADRAAT is rechtstreeks, persoonlijk, flexibel, betrokken en vasthoudend. Door onze jarenlange opgebouwde deskundigheid met de verschillende deelgebieden van de wasserij onderneming, ontwikkelen wij voor u op maat een persoonlijke begeleidingsvorm. U kunt hierbij als opdrachtgever rekenen op korte, snelle en heldere communicatielijnen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek dat de simpele JMKWADRAAT benadering vaak de beste is!